Νέες Ταινίες:

Περιπλανώμενος Μαχητής


Σε έναν βίαιο κόσμο ένας άνδρας μόνος θα σταθεί όρθιος και θα παλέψει μέχρις εσχάτων!

Η κουλτούρα των Minangkabau προστάζει πως κάθε παιδί κάποια στιγμή πρέπει να εγκαταλείπει την οικογένεια και τις ανέσεις του πατρικού του σπιτιού, για να πάει στην μεγάλη πόλη να δουλέψει, να μαζέψει εμπειρίες ζωής και να επιστρέψει ως ώριμος πλέον άντρας.
Έτσι και ο νεαρός Yuda (Uwais) αποχαιρετά την οικογένειά του και ξεκινάει για την πόλη με μοναδικό εφόδιο την άριστη γνώση της πολεμικής τέχνης Silat την οποία και θέλει να διδάξει για να μαζέψει χρήματα. Εκεί θα γνωρίσει τυχαία μια κοπέλα με τον μικρότερο αδελφό της, την οποία και θα σώσει από τον παρανοϊκό Αμερικανό σωματέμπορα στον οποίο θέλουν να την πουλήσουν.
Έτσι από τη μια μέρα στην άλλη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη νυχτερινή μαφία της πόλης και θα παλέψει μόνος του μέχρις εσχάτων για να σώσει δύο ψυχές.

Η ταινία Merantau Warrior θυμίζει το πολύ επιτυχημένο Ong Bak 1 και ο χαρακτήρας του ήρωα και η τεχνική, τον Tony Jaa. Μόνο που στη συγκεκριμένη ταινία η Ινδονησία και ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Gareth Evans παρουσιάζει τον νέο ήρωα των πολεμικών τεχνών Iko Uwais και την τεχνική Silat. Δεν είναι απλά μια ακόμη Ασιατική ταινία δράσης, αφού δεν βασίζεται μόνο στις σκηνές πολεμικής τεχνικής που παρουσιάζει, αλλά σε μια πολύ εμπνευσμένη και συγκινητική ιστορία που θα αγγίξει τις ψυχές όλων μας!
Ο Iko Uwais είναι ένας πολλά υποσχόμενος ανερχόμενος νέος ηθοποιός, τον οποίο θα συναντήσουμε και σε άλλες επιτυχημένες ταινίες στο μέλλον. Είναι γρήγορος, επιθετικός και ταυτόχρονα ήρεμος χαρακτήρας και αποτελεσματικός. Οι λάτρεις του είδους θα ενθουσιαστούν για μια ακόμα φορά με τις χορταστικές πολεμικές χορογραφίες που φαίνονται εξαιρετικά ρεαλιστικές, θα ταυτιστούν με τον ήρωα και θα συγκινηθούν από την ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή σε ένα τέλος που αναδεικνύει την ελπίδα σε κάθε άσχημη τροπή της ζωής!

Είδος                Περιπέτειες, Πολεμικές Τέχνες, Ανατολή 
Γλώσσα            Aγγλικά, Ινδονησιακά


Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. DMW.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger