Νέες Ταινίες:

Age of CONAN (ΔΩΡΕΑΝ)

http://1.bp.blogspot.com/-R1VqdiJ4CfI/TfHLYvGmZfI/AAAAAAAALPA/4zHcRWNSHsM/s1600/age_of_conan_hyborian_adventures_2008_retail_dvd-front.jpg
Η επική ιστορία του παιχνιδιού ξεκινάει απο τις ακτές της Tortage, οπού σας ξέβρασε το κύμα ύστερα απο το ναυάγιο της γαλέρας μεταφοράς σκλάβων που σας μετέφερε. Με κουρελιασμένα ρούχα, ένα σπασμένο ραβδί και πλήρη απώλεια μνήμης ετοιμαστείτε για να περιπλανηθείτε στο αχανές, αφιλόξενο περιβάλλον της Hyboria, ένα μυθικό μέρος γεμάτο απο αδίστακτες θεότητες, αιμοδιψή τέρατα και ατρόμητους πολεμιστές. Ταϊστε σάρκα την λεπίδα σας αναζητώντας τις προκλήσεις στις σκοτεινότερες γωνίες του ηρωικού περιβάλλοντος του Robert Howard στο βραβευμένο και πιο αναμενόμενο MMORPG των τελευταίων ετών που θα δοκιμάσει στο όριο τις δυνάμεις ανθρώπου και μηχανής.
 • Το πρώτο πραγματικό ενήλικο MMORPG - 'Αγριο, βίαιο, αιματηρό και sexy αποδίδει πιστά το όραμα του δημιουργού Robert E. Howard που έχει μεταφερθεί σε κόμικ και κινηματογραφικές ταινίες. Δημιουργήστε σχηματισμούς μάχης σε συνεργασία με άλλους παίκτες και πραγματοποιήστε πολιορκίες και σφοδρές αναμετρήσεις σε πραγματικό χρόνο • Player vs. Player and Player vs. Environment - Τσακίστε τα κρανία των αντιπάλων σας σε αρένες, καβγάδες σε ταβέρνες και πολιορκίες κάστρων. Χτίστε πόλεις, κατασκευάστε μοναδικά αντικείμενα οπλισμού, εξερευνήστε ένα φανταστικό περιβάλλον, επιλέξτε τους συντρόφους σας στην μάχη, κατακτήστε μαγικές τεχνικές, την χρήση του ξίφους και του τόξου. • Ολοκληρωτική εμπειρία Conan - Περιπλανηθείτε απο τις αχανείς εκτάσεις της Aquilonia,της Cimmeria εώς και την Stygia μέσα σε πόλεις, βουνά, κοιλάδες ζούγκλες, ερήμους και σκοτεινά μπουντρούμια σε ένα σύμπαν που ζωντανεύει ξανά κουβαλώντας μια κληρονομιά 75 χρόνων απο την δημιοργία του. • Το αριστούργημα της Funcom, δημιουργών των Anachy online, Longest Journey, Dreamfall έχει αποσπάσει πάνω απο 15 βραβεία μεταξύ άλλων κορυφαίο online game των μεγαλύτερων εκθέσεων σε Αμερική και Ευρώπη Ε32007 και GC2007. • Τεχνολογία αιχμής - Υποστήριξη DirectX 10, πολυπύρηνων επεξεργαστών, ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη ,surround ήχος 7 καναλιών προσφέρουν εκπληκτικής λεπτομέρειας απεικόνιση και μοντέλο φυσικής σε συνδυασμό με εξελιγμένο και ελεύθερο σύστημα μάχης, αποστολές και σενάριο που ξεδιπλώνεται για αποφυγή του grinding.
 • GAME PLAY  http://www.ageofconan.com/
  Share this article :
   
  Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
  Copyright © 2011. DMW.gr - All Rights Reserved
  Template Created by Creating Website Published by Mas Template
  Proudly powered by Blogger