Νέες Ταινίες:

Goemon ο Θρύλος

http://www.videoinn.gr/store/new_store/_images/products/goemon2011_s.jpg
Ένας επικός πολεμιστής που στο όνομα της ελευθερίας θα αντιμετωπίσει τους δαίμονές της για να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη!

Από το σκηνοθέτη της ταινίας «ΈΡΕΒΟΣ» ΚΑΖΟΥΑΚΙ ΚΙΡΙΓΙΑ

H Ιαπωνία βρίσκεται επιτέλους ενωμένη κάτω από την διακυβέρνηση του Νομπουνάγκα, όμως όχι για πολύ… Ο Ακέτσι συνομωτεί εναντίον του και τον σκοτώνει, δίνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας στον Τογιοτόμι κι έτσι νέοι πόλεμοι ξεκινούν σε χώρες πέρα από τη θάλασσα.

Ο Γκόεμον, που δεν είχε αρχικά κανένα ενδιαφέρον για τα φιλόδοξα σχέδια του Τογιοτόμι, περνάει τη ζωή του κλέβοντας και διασκεδάζοντας μέχρι την ημέρα που βρίσκεται στα χέρια του το κουτί της Πανδώρας. Ο Τογιοτόμι, που θέλει απεγνωσμένα το κουτί, επιστρατεύει τον 2ο καλύτερο Σινόμπι του παλατιού, τον Σάιτσου. Όμως ο Γκόεμον δεν είναι ένας κοινός ληστής… ήταν ο Σινόμπι του Νομπουνάγκα και τώρα πρέπει να σταματήσει τον Τογιοτόμι πριν είναι πολύ αργά για τη χώρα…

Το στόρι βασίζεται σ’ έναν Ιαπωνικό αρχαίο θρύλο, που αρκετές ομοιότητες έχει με έναν άλλο μεγάλο θρύλο, εκείνο του Ρομπέν των Δασών.
Πρόκειται για ένα Νίντζα θρίλερ που αφηγείται τα έργα και τις ημέρες του Goemon (Eguchi), φοβερού και τρομερού πολεμιστή αλλά και διαβόητου κλέφτη.
Όλα τα υπέροχα και γοητευτικά στοιχεία, που συνοδεύουν τις Ιαπωνικές ταινίες πολεμικών τεχνών, βρίσκονται εδώ. Το υψηλών προδιαγραφών και άψογα χορογραφημένο θέαμα, οι ψαγμένοι διάλογοι, οι σκηνές σχεδόν υπεράνθρωπης δράσης, τα εξωτικά τοπία, οι παράξενοι και φορές-φορές κωμικοί χαρακτήρες, τα λουτρά αίματος, η ανελέητη εκδίκηση, η αλτρουιστική φιλία και φυσικά η πολυπόθητη και πάντα θεαματική κάθαρση του φινάλε.

Θόδωρος Πετιρόπουλος (sevenspot)

Σκηνοθέτης Kazuaki Kiriya
Σεναριογράφος Kazuaki Kiriya, Tetsurô Takita
Ηθοποιοί Yosuke Eguchi , Takao Osawa, Ryoko Hirosue, Jun Kaname, Gori, Mikijiro Hira, Masato Ibu , Tetsuji Tamayama, Hashinosuké Nakamura, Eiji Okuda, Choi Hong Man
Χώρα Ιαπωνία
Copyright 2009
Διάρκεια 128

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. DMW.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger